De Sjef.app brengt veel gemak op de werkvloer

Voor elk soort bedrijf is het belangrijk om een goede ervaring te bieden aan de klanten. Voor sommige bedrijven zal de customer experience verhoogd kunnen worden door gebruik te gaan maken van de sjef.app. Door gebruik te maken hiervan zul je als bijvoorbeeld horecabedrijf gemakkelijk de customer experience kunnen verhogen zonder de uitgaven of personeelsbestand te verhogen. De Sjef. app biedt de mogelijkheid om alles vanuit één dashboard te beheren, hierdoor wordt alles een stuk gemakkelijker gemaakt. Zo kun je de bestellingen, transacties, reserveringen, promoties, voorraden, financiële rapporten en de klanten allemaal vanuit één plek beheren. Hierdoor zal alles een stuk gemakkelijker worden op de werkvloer. 

De voordelen van een platform zoals Sjef. app 

Het feit dat de Sjef. app ervoor zorgt dat alles op één dashboard te vinden is, is niet het enige voordeel aan dit platform. Zo zorgt dit platform er onder andere ook voor dat rapporteren een stuk makkelijker gemaakt wordt. Sjef. maakt rapportages die veel inzicht zullen geven. Zo zal je onder andere inzicht krijgen in de prestaties van jouw team maar ook in de prestaties van producten. Ook zul je de dagomzet per locatie zeer gemakkelijk kunnen bekijken. Het kijken naar de omzet van een locatie zal op afstand mogelijk zijn waardoor het niet meer uitmaakt op welke locatie jij je bevindt.

Accepteer elke betaling

Bij veel bedrijven zal het erg handig zijn om zo veel mogelijk verschillende soorten betalingen te kunnen accepteren. Door gebruik te gaan maken van een platform zoals bijvoorbeeld Sjef. app zal het ook mogelijk worden om elke vorm van betaling te accepteren binnen jouw bedrijf. Door één simpele integratie zullen alle pinpassen en betaalkaarten ter wereld geaccepteerd kunnen worden. Gebruik maken van een platform als Sjef. app zal dus vele voordelen hebben zoals genoemd, maar er zijn er nog meer. Door online een kijkje te nemen op https://www.sjef.app/ zul je er gemakkelijk achter kunnen komen of dit platform iets voor jouw bedrijf zal zijn.

About the Author

You may also like these